Jüri põld snowkite

img_0658.jpgimg_0652.jpgimg_0657.jpgimg_0650.jpgEelmine talv käisin pidevalt Jüri põllul sõitmas, kui vähegi tuult lubas. See talv oli detsembris üks laupäevane päev, kui sõita sain ja see oli ka kõik:) Tuul puhus täna umbes 5-10 m/s, muidugi pagitas mõnuga. Lund oli megalt, kuid sulab juba. Sõita oli raske, kuna lumi raske ja põld meenutas kohati kuumaastikku ja lisaks sellele pagitas. Loheks võtsin Hyper II, 10,5. Tuunisin seda veidike ja toimib ilusti, et suureks loheks siis sobib nagu t… p….. Sõitjaid oli umbes 20 ringis, kuid RRD lohesid oli kõige enam põllul:D Algul triibutasin niisama ja harjusin olukorraga. Pärast võtsin mõned hüpped sisse ja üritasin HP, 1 katse ei lubanud midagi ja teine otsa ja kukkusin täie pasaga vaskule küljele. Pauk oli nii kõva, et lõi hinge kinni. See oli tõesti valus ja enam seda korrata ei taha…nuuks. Ma olen ikka täiesti käsitlematu frukt…….p….. kui piinlik:) Harjutasin blindis sõitmist mõlemal halsil, mis hakkab vaikselt tulema. Keegi oli hüpeka ehitanud, mida  Martti, Margus ja Raunts hoolega lihvisid. Suutsin ühe mega kõrge frontroll 720 teha. Kuna eluga ülevalt alla tulin oli rõõm enam kui suur:) Kokku 2,5 tundi sõitu. Puuderlumi on ikka mega mõnus. Eesti lohesurfarid on ikka mega mõnus raffas ja ilma nendeta oleks kurb maailm——retsept:D Nagu piltidel näha, tegi Margus oma pisitütrele Reginale juba esimese lohesõidu…iciicici.Väike video meie sõidust:) http://www.snowkitefilm.no/files/something_stronger_trailer_medium.mov

2 thoughts on “Jüri põld snowkite