Zagakalns- Läti

Väike tripp lõuna naabrite juures oli väga vunts seekord jällegi. Hoolimata vähesest lumest, oli park norm korras- 3 hüpet, 13 m rail, väike box, battleship box ja miski eriline kahest step-down boxist kokkupandud jõhkard . 5 tunnist esimese poole tegime hüppeid. Vennad Ilvesed pushisid ikka kõvasti ja sundis ennastki rohkem pingutama. Frontside kolm-kuued indy krääbiga tulid mõnusad ja üksikud viis-neljad sai ka keeratud. Tahtnuks bäkk viis-nelja proovida, aga ilma taat keeras käru ja tõmbas vihma meile peale. Lumi muutus pudruks ning kanna kant kippus imelikult kinni tõmbama nagu jääks saapa kannad lumme kinni.

Teine pool päevast oli boxi ja raili session ning päeva parimad matsud. Uskumatu, kui palju haiget võib teha põlvekõrguse boxi pealt alla kukumine:) Igathes, selle aasta teine päev, kus pargi skilli kõvasti juurde tuli! Tahaks veel!

4 thoughts on “Zagakalns- Läti