Kakumäe torm, Placebo 2009, 133×40 cm

Täna siis torm ja päeval näitas Topi katud ligi 20 m/s. Lootsin ikka, et õhtul tuul vaibub ja kell 17.00 saan veekoolitust teha. Kohale jõudes oli pilt järgmine, et Martti sõitis üksinda 5 m2 lohega ja kedagi rohkem polnud. Otsa saabus ka surfama, käisime korra söömas ja siirdusime randa tagasi lootuses, et tuul veidi langeb. Tunni pärast oligi täpselt 7 m2 paras ja kaasas laud RRD UUS PLACEBO 2009. Laud täis laminaat, veidi paksem kui teised RRD lauad ja raskem samuti. Placebo on 5X edasiarendus. Jäikust rohkem, kuid välimus siga ilus nagu ikka ;) Aasad külge ja merele. Hmmm krt see surf on nagu narkots. Mida rohkem sa seda tarbid, seda rohkem sa juuurde tahad. Kuna mu parem õlg valutab ja käsivarred on kui pakud, siis milleks oli vaja merele minna?????? 1.5 tundi kirjas ja hüpata eriti ei tahnud ja ei suutnud, kuna jõudu ei ole üldse enam ja valus oli kätel:( Laud iseenesest on ok, aga põlved tahaksid pehmemat varianti. Kuna ma suudan neid laudu lõhkuda mõnuga, siis pean kahjuks valima jäigema ja raskema laua…nuuuuuks. Kohal siis meie omadest Asko, hai, Risto1, Otsa. Ma pean nüüd puhkama, sest pole enam energiat minu sees………………………

Comments are closed.