Lohusalus reedel ja laupäeval;)

Reedel siis peale tööd Lohusalu surfama. Susse ei raatsinud jalga panna ja tänu sellele maksin lõivu, sest üle 45 min sõita ei kannatanud. Hmmm 7 m2 siis esimest korda käiku ja armastus esimeset silmapilgust. Algul ikka väga harjumatu, kuna loope viskab nii kiiresti, et lausa uskumatu. Setingud olid veidi valed, sest juhtliinid liiga pikad ja tyhikäik liiga suur minu jaoks. Aga nagu öeldakse inimene harjub kõigega…iciiciciciciiii. Kuna vesi ikka harjumatult külm, siis ega midagi hulljulget teha ei tahtnud, aga sellegi poolest paar kõrget hp-d kangutasin ära. Loope ladusin ikka mõnuga.

Laupäeval polnud sõiduplaani, kuna töid ja tegemisi kuhjunud palju. Kesa käis läbi ja laenasin talle oma 7 m2 proovimiseks. Männi oksad kõikusid kodu juures nii kõvasti, et murdusin ja kimasin randa. Seekord siis targem ja eelmise aasta suss jalga ja vette. Tuult oli 9 m2 jaoks mõnuga. Kohe laguses siis paar valusat krässi ja lohe tagurpidi, et pusimist oli mõnuga. Hiljem veel liinid sõlmes,et ropendasin kaldal ja arutasin. Pärast tuul langes ja mõned pikemad triibud ja koju minek. Luks weekend jälle:)Õhtul siis kõne Kesa-lt , kes suutis mu  7m2 uue lohe ära lõhkuda. Vähe sellest, et minu lohe ribadeks suutis ta eelmine päev oma 9 -se lohe ka samamoodi pooleks lajatada……………uskumatu mees…;) Vähemalt mees jäi terveks külmas vees:)  Ootan sooja ja päikest ;)

3 thoughts on “Lohusalus reedel ja laupäeval;)