Teadaanne

house-warming.jpgKäes on aeg, et korraldada üks meeleolukas õhtu sõprade seltsis Helme häärberis :) . Dresscode’i seekord ei ole aga teema siiski – soolaleivapidu. Kui tekib hirmus tahtmine midagi kaasa võtta, siis paluks tuua kindlasti hea tuju. Kui aga tekib suur soov midagi kambapeale kokku ajada, siis võtke palun minuga ühendust :)

Rummiga üritame ka provaidida, kuid kunagi ei tee paha, kui endal pläsku tagavaraks tagataskust võtta oleks :D

Tulevad need, kes tahavad ja tunnevad, et tulema peaks reede (19. sept) kl 20:00 Helme 13A-30. Kohale jõuate nii, kui keerate Sõle tn Säästumarketi juurest vasakule Kolde pst-le. Mõnisada meetrit Stroomi ranna poole ning sealt uuesti vasakule. Õige maja on kõige rannapoolsem 5-kordne kollane/punakas/pruunikas korterelamu. Laske kella ja sõitke viiendale. Nii lihtne ongi :)

PS. Kui arvate, et keegi tiimist või tiimi sõpradest meie blogi vaatama ei satu, siis palun andke neile julgesti teada :)

B&A&R

34 thoughts on “Teadaanne