Kakumäe 16. juuni

Haa, selline vägaväga imelik päev oli. Enne lõunat lubas head. Peale lõunat hakkasid live näitajad suht kesist tuult mõõtma. Otsustasin siiski 16:30-st Kakumäele sammud seada. Seda enam, et vajas testimist uus laud 2009a Poison 134×43 Kahjuks olin autosse visanud 9 ruuduse ja otsustasin kodust 12se võtta. Mõeldud tehtud. Kakule jõudsin nibinnabin enne viite. Merel pumpas tosinajagu või enamgi lohe. Midagi head igatahes see ei lubanud. Kuna kohale sai tuldud, viskasin kiiresti kalipso selga, tirisin muu kama autost välja ja avastasin, et poomi olin jätnud 9-se kotti. Damn, krdi ajameelsus! Kimusin närviliselt 3 suitsu ja samal ajal üritasin leida inimest, kellel oleks üks lisapoom. Lõpuks sain Janega kaubale. Vahepeal olin rannas kokku trehvanud Arpoga. Tema saatus peaaegu samasugune – puudu oli chikenloop :D Ootasime mõlemad oma mitu minutit, mina kokku poolteist tundi ja natuke rohkem. Ütlen ausalt, oleks võinud poomi ise kodust ära tuua :D Lõpuks saabus Jane, viskasin poomijuraka külge ja lippasin merele. Tuul kohati 12se jaoks hea… mõni koht jälle paha. Rahvast oli merel veel rohkem. Mehi, kellel seisis kikkis, veel rohkem. Päris raske oli pidevalt lohega slalli sõita. Siiski, sain testida uut lauda, mis töötas sama hästi nagu tra prses :) 134 andestab ikka väga hästi. Popist ninale maandumised ja kõik muu shit, mida korda saatsin… aitas laud hädast välja. Strapid ilma sussita väga mõnusad. Proovisin ka unhookis railyt… midagi nagu hakkab juba koitma. Igaks juhuks jätsin edasised katsetused mõnda teise surfipäeva, sest liikluses oli raske ja kuskil loherägastikus krässida väga ei soovinud. Kokku ruigasin veidi üle tunni. Aajeekarateee!

One thought on “Kakumäe 16. juuni