Hollikas, Obs 9

Siga mega hea harjutamispäev. Prognoosi järgi pidi tuul kella lõunast läände keerutama ja läksime vargsi Hollikasse. Kohale jõudes puhus selline mõnus kuus-pool-seitse metra. Lohesid palju, enamus Obsessionid, Säga littis vanakooli Cabrinha CO-ga :D Flätt muidugi legendaarne, vesi põlvekõrgune ja nagu värskelt triigitud. Kõrkja fläti kicker (raam ja pvc torud peal, uimi ei pea küljest ära kruttima, noka kõrgus ehk 2m) oli mõned nädalad niisama seisnud. Ahvid muidugi olid kickeri reglueeritavad alumiinium jalad rotti lasknud ja äärmise pvc toru lahti väänanud, õnneks sõitmist see ei seganud. Harli tuli ka kampa ja üritasime kolm-kuusi visata ja Säga tegi effekseid krääbiga raeylisid.

Põhi trikkideks raely-blind, blind judge, backmobe, sbend-blind, kiteloop hp, enamvähem välja tulid esimesed kaks!

Väljama krt sõidavad flip-flopidega:

794afcshowimage

2 thoughts on “Hollikas, Obs 9