Kakumäe 11 m2 Passion 2010

Pool 3 kohal Kakumäel ja puhus 4-5 m/s. Ei viitsinud ootama jääda tuule tugevnemist ja 11 m2 passion üles. No veab see loom täiega :) 45 min sain rahulikult vabakava harjutada ja siis muidugi keeras kraanid lahti. Hmm käis üle see loom ja ei viitsinud 9 m2 enam võtta. Veel 45 min hangimist, et mõned ilusad boardoffid õnnestusid ja uue trikina siis onefooter jala üle toomisega ümber laua otsa. Kõlab küll naljakalt, kuid paremat kirjeldust ma selllele liigutusele ei oska anda. Igati hea sõidupäev ja küünaravarred jällegi piimhapet täis ;) Täna siis mingi hetk lugesin ära lohed õhus ja maas kokku 38 tk…..ulme :)  TeamRRD kenasti suurelt esindatud ja tykki 12 RRD lohet sõidus :) Homme vähe nõrgem prognoos, et ehk õnnestub üks koolitus ära teha.

One thought on “Kakumäe 11 m2 Passion 2010