Pärnu nv ja LGouna

2x nüüd sel hooajal siin Eestis vees käidud, omamoodi tore on aga vajab harjumist. 
Elanud 9 kuud El Gounas, on mul siin praegu veits puine nii vees kui maal. :D

Laup läksin esimest x vette, Pärnu hangtime võistlusele 7 obsessiga, 4 koht ei ole just kiiduväärt aga no tähtis oli sel korral osavõtt. :D Soojenduse ajal ikka mõne suurema laine peale blondiini kombel kiljusin ja eks kõik oli veidi võõras. 1x maandusin 40cm vette, misjärel meenus, et nojah päris kaugele oli ju madal. Võistlus oli fun, meelde jäid konnapoiss Risto hüpped ja poodiumil säranud poisid Raavo ning vanameister Olli kõrgusevõtud. Lahe et teamRRDst oli 7 inimest võistlemas kuigi oleks võinud rohkemgi olla. Tüdrukud olid mega tublid ja lahe, et meid viis oli! Nelele veelkord aitäh oma poisoni laua laenamise eest!
Pühap Ollikas 1,5h 7 obsess, valdav osa ajast konksus, üritasin nö sisse elada ja iisilt võtta. Lõpuks ronisin välja saba sorus sest vilu hakkas, muidu vees oli lõbus.

Eks 9 kuud El Gounas hellitas mind ära, eriti viimase aja soe ja sile vesi. Juba aprilli alguses viskasin kalipso nurka ja kasutasin seda seal vist aint 1-2 päeva mais kui peale tugeva tuule perioodi vesi oluliselt jahedamaks läks. Viimane sõidupäev oli seal 5 juuni, bikiinisurf. Kahju oli lahkuda kui aus olla, jätta sõbrad ja mõnusad sessid kodulaguunis. Hakkasin just r2b harjutama. Ja vendadega oli lahe koos sõita, nad õpetasid ja kiitsid, mis andis üksjagu motti. Mõnus oleks muidugi olnud, kui oleks rohkem sõita saanud aga samas läksin sinna ka tööle ja ei kurda.
Ja koolitajana olen selle 9 kuu tulemusena peaaegu level 2 seenior. :D
Mina õpetasin vene ja inglise keeles, vahel harva sain veidi saksa ja prantsuse keele sõnu kasutada. Neid keeli oleks ikka väga kasulik osata.
Varustust õppisin ka parandama, sest see oli osa meie tööst. Koolitatud sai nii tuuleta, tormiga, veeta kui ka õrna iiliga. Sõita olen saanud lohedega vahemikus 4,5-18 ruutu. Siit sept minnes oli see vahemik 7-12.
Mul olid kaasas mu 7 ja 10,5 obsession, millest enamus ajast oli tööd siiski 7sele.
Kitejamboree maikuus El Gounas oli lahe kogemus, mul oli siis 5 päeva puhkus ja võistlesin freestyle, race, hangtime ja oldschoolis. Freestyle oli mu jaoks kõige olulisem, tulemuseks 4 koht 7st. Tuul oli mehine ja 7 obsession oli koguaeg pöördes. Samal nädalal toimus ka Kristin Boese tüdrukutelaager, millest osa võtsin. Kristin on fantast tegelane, hea triki õpetaja ja inimesena sõbralik ja positiivne.
Kes veel käinud pole siis El Gounasse tasub minna nii trenni tegema kui ka puhkama. :)

Nüüd tahaks end siin vees jälle koduselt tunda, trenni teha ja õpetada. Lahe on tagasi olla.

One thought on “Pärnu nv ja LGouna