Matk Keilasse

Weekend jälle tuuline ja miks ka mitte matkale minna ;) Alustasime Tutermaa kandist mäejalamilt ja suundusime Keila poole. Tuul W-SW suunaga ja kiirust umbes 5-10 m/s. Reisikaaslased tänaUrmas, Juss, Juta ja Raavo.  Minnes oli tuul vastu, kuid see ei takistanud sõitmist.  Põld seekord mõnusam, kuna takistusi jagus teepeale ohtralt ;) Pajuvõsa, kraavid, puud, kivid, kännud jne. Lõpuks ületasime veel Keilajõe Raavoga, mis tundus suhteliselt riskantne ettevõtmine. Hea oli, et sisse ei kukkunud, kuna jää olematult nõrk juba :) Jõest üle saime hüpates, mis polnud väga keeruline. Tagasitee oli allatuult minek ja võisime rahulikult loodust ja sõitu nautida. Päike näitas ka ennast, mis tegi olemise eriti rõõmsaks ;) Seekord matk lühem u 2 tundi, kuid kindlasti oli sõit kirevam. Tänud matkasellidele, et väga lux päev oli :) Mõned klõpsud veel lõpetuseks. Prooviks ühe matka veel teha see talv?

Comments are closed.