Kaks päeva pärnus 40min wake-i ja 3 tundi surfi

Kaks päeva Pärnus. Kuna tuul laupäeval puudus, siis õhtul läksime Pärnu Lustiparki ja sõitsin kokku 25min wake-i, jõevesi oli soe ja shortside väel peale, vesi täiesti sile flät (kell 21 õhtul). Triin proovis ka esimest korda ja sai kohe sõitma, pani 20min jutti. Pühapäeval hommikupoole vaatasime, et tuult jälle pole ja läksime uuesti wakeparki, ideaalne ilm.. päike paistis ja soe jõevesi…sain veel 12min sõita ja siis oli korras… tuli tuul,  mida on muidugi kaua oodatud! Nüüd oli kompromissitu randa minek. 15 ruutu obsession toimis hästi pooles settingus ja õhtul viieni välja, 6-7m tuult ning õhk ja vesi soe, terve päeva sai shortsidega surfata… raeküla poole sõites, kus avalikku rannaala pole, hakkas hetkeks surfareid veepolitsei kimbutama, kuid sõitsin rahulikult edasi, sest rannaalast olin kaugel ja midagi valesti ma ei teinud.. ideaalne ilm ja jalg juba täiesti sõidukorras… niiet iga võimaliku vaba tuulise hetke saab jälle merel hullamas käia… ;)

Comments are closed.