Katariina + Kakumägi

Kaelavigastus taadnub vaikselt ja eile käisin Katariinal katsetamas. Pole ammu Katjat külastanud ja taasavastamisrõõm oli suur ;) Koht selline, et väga ei kipu sinna, kuid sõita kannatab. Ilm oli kole ja vihma sadas ja tuul selline hõre. 9m2 toimis enam vähem. Kaela määrisin capsicam´ga kokku ja tulitas päris korralikult. Tund ja natuke peale tuli vees ligunemist ja isegi mõned hypped tulid ilma valuta.

Täna Kakumäel lõunast koolitus. Suund oli edel ja see ytleb juba kõik. Puhus 4-10 m/s. Õpilasega 30 min vees ja aitas tänaseks:) Ise sain 12 m2 tunnikese halba surfi. Käisin kaugemal merel kruisimas ja seal täitsa mõnus tuuleke. Üksi väga ei viitsinud pikemalt reisida. Kael täna veel parem ja juba saan hypata. Tahaks  nädalavahetusel  võistelda!!!

Comments are closed.