Paralepa surf

Laupäeva hommik algas Jane kõnega, et peab minema vist surfama. Lukud kinni-kinni, rahakott kaasas-kaasas. Hakkame siis vaikselt minema-MINEK! Jane ja Kristiini korjasin teepealt üles ja lõunast olimegi kohal. Tuul puhus kenasti ja vesi super soe. 18 kraadi plussi mis tähendas, et lühike 3 mm kalipso selga. Läksin 18 m2 addictioniga peale, et väheks ei jää ;) Muidu sõideti isegi 9 m2 lohedega :) Race trenn nägi täna ette tacki harjutamist ja kohapeal jibe. Tack pole väga kerge tulema, kuid kohati juba midagi koidab. Kohapeal jibe sain paremaks, kuid lukus ta päris pole. Sõidu asendit timmisin ka ja foil läheb aina paremaks. Tuult oli kohati ikka niipalju, et väga raske oli 18 ruudust kinni hoida. Superlux päev ja 3 tundi sain surfi kokku. Tänud toreda seltskonna eest Kristiin ja Jane :D Ah jaa Otsa ostis mulle gps kella, et nyyd saan trenni paremini jälgida…..me like ;)

Comments are closed.