“Varvas Vette” lohede testipäev ja Eesti Lohesurfiliidu Üldkoosolek

07. mai. 2011 algusega kell 11.00 Toimub Eesti lohesurfiliidu üldkoosolek, kus liidu juhatus annab ülevaate liidu eelmise hooaja tegevusest ning aastaaruandest. Samuti puudutame teemasid nagu liidu tihedam koostöö klubide ja teamidega, koolitused ja võistlused, ELL tuleviku plaanid ja muud küsimused ning arutelud. Enne koosolekut on võimalik tasuda ELL liikmetasu ja registreerida end liidu liikmeks. Liikmemaks aastal 2011 on 15 eur-i
07.mai. 2011 algusega kell 12.00 Korraldab Eesti Lohesurfiliit “Varvas Vette” ehk lohesurfi varustuse testipäeva. Tegemist on aastaid vana kevadise traditsiooniga, kus erinevad lohesurfi varustuse müüad tutvustavad ja annavad testida uut lohekama. Kõigil varustuse müüatel palun anda oma tulekust teada e-maili teel info@lohesurf.ee, kuna siis saame seda infot edasi levitada.
Üritus on kõigile varustuse müüatele ja huvilistele tasuta.
Üldkoosolek ja “Varvas Vette ” lohede testipäev toimub iga ilmaga, kuid vastavalt tuule prognoosile Tallinnas, Pirita surfiklubi juures või Pärnus, Pärnu surfiklubi juures. Täpse info saadame maili teel ja avaldame ELL kodulehel www.lohesurf.ee neljapäeva lõunaks kell 12.00.

Comments are closed.