Kakumäe flätt, 3 h

Reedel toimus väike klong klong Marguse juures, nimelt titevarbaid kastsime:) Õhtu läks muidugi pikale ja hommikul polnud just kõige parem enesetunne. Laup siis mega ilus ilm, päike paistis ja puuladvad õõtsusid korralikult. Kesa võttis mind peale ja plaan oli Piritale minna, kuid pidasime paremaks proovida Kakumäe randa. Kohale jõudes ei pidanud keegi pettuma, kuna tuult oli:) Veetase on kõrgem praegu ja saab lahedalt ees sõita ja hüpata, kuna laine murdub eemal(puhas flätt). Jõudsim tiimiga kohale kuskil peale ühte ja 2 venda juba peal. Kuna tuulemõõtjat kaasas polnud, siis tunde järgi läks 12 m2 Type9 üles. Sain mingi 30 min sõita ja mõned hangtime hüpped teha, mis muidugi kõrgele kandusid. Otsustasin 7 m2 Type9 proovida, mis on hetkel minu lemmik kite. Algul tundus, et tuult on veidi vähe 7 m2 jaoks, kuid tõstis hiljem ja sain õige hoo sisse. Kuna HP kuiva trenni vahepeal teinud, siis oli paras ka õpitut veepeal realiseerida. Hmmm kui nüüd aus olla, siis on ikka päris suur vahe, kas hüppad 12m2 või 7 m2 hp. 7 lohe on õige tuulega mõnusalt soft kite ja veest väljumisega ka probleeme pole, kuna tõmme on kiire ja jõuline. Hp käe vahetus on selge, kuid maandumine vajab veel korralikult lihvimist. Kord lendab laud jalast ära ja kui laud jalga jääb, siis ei suuda ennast sõidu suunas ära keerata ja maandun selg ees. Aga hea trennipäeva sain igaljuhul. Lisaks sellele har vasakul halsil unhook 720 ja paremal halsil hangtime downloop-ga. Peale 3 tundi sõitu ikka täiesti läbi. Pole juba ammu sellist sõidupäeva olnud. Yllarist on kahju, et merele ei jõudnud:D

Comments are closed.