28.02 Kakukas

2 paiku panime plaani paika, et loodetuulega võiks Kakukale ennast seada. WG näitas prognoosiks 9 kanti, mis reaalelus tõotab alati üle 10 julgelt. Kohale jõudes oligi silma järgi umbes 10-12 ms ja hakkasime Braavoga kamasid üles rigama. Õhk ja vesi olid värskendavad ning ühe pügala plussipoolel. Kuna mu uus 7-ne on veel kohale jõudmata, siis läksin peale oma vana 9m Type8-ga. Puhangud laksisid rahulikult vahepeal 14-15 kanti ning tore oli “Hallo kosmos” stiilis BigAir’i karata. Pikalt niisama karata ei viitsind ning võtsin käsile veivi harjutamise, võistluste esimene voor ju ka veivikas. Hea tuule ja kiire lohega on ikka lust kaarutada, siinkohal muidugi oleks jälle parim old 7-sega. Siit järeldus: ega ilma 7-seta enam väga hakkama ei saa, kui head sõitu tahad. Pärast ühines meiega veel üks purilaudur. Kokkuvõtvalt 1.5 tundi korralikku sõitu ja meeleolu super. Tuleb tõdeda, et Eesti on tõesti surfiparadiis, kus saab sõita väga hea lustiga aastaringselt.

One thought on “28.02 Kakukas