Poomi treening hüppetorni juures

Kolmapäeva õhtul käisime siis Üllari, Raavo ja Jutaga salatrenni tegemas ja HP harjutamas. Ilm oli külm ja tuul puhus rajult. Tegime veits pätti ja ronisime üle aja, sest värav oli lukus:) Üllar ja Raavo olid eelnevalt juba koha välja valinud, kuhu poom riputada.  Paremale poole tuleb hp juba väga lihtsalt, nüüd vaja veel vasak pool ka paremaks saada. Üllar teeb väga stiilselt ja sirutab jalgu nagu tõeline baleriin:D Raivo tegi ka algust hp-ga ja peaaegu juba õnnestus. Liigutus õige,kuid julgusest jääb veidi puudu ma arvan.  Raivol õnnestus muidugi ka alla kukkuda koos poomiga, kuna nöör läks mingil moel puruks ja  õnnelik maandumine. Eelmine kord sai sama tembuga hakkama Üllar, kes selili prantsatas. Julgelt tunnike harjutamist ja käed piimhappet täis. Vennad oli nii ametis hüppamisega, et poomil lagunes kattekiht:)

Läheks vaid ilmad soojaks, et veepeal juba õpitud realiseerida saaks.

One thought on “Poomi treening hüppetorni juures