Katariina kai

Põrutasime peale lõunat Ristoga Katariinale. Läksime peale u. 200 m kaist sadama poole minnes asuvast liivarannast. Liivariba seal suht kitsas ja kohe ootamas ka betoon sein, mille hiljem Villemson ilusti ka üles leidis. Õnneks midagi hullu ei juhtunud. Vesi mõnusalt madal kaldast kuni 50 m. Vasakule poole sõites olid vees kivid, mida tihti märkas alles viimasel hetkel ja paar korda saigi kivisse sahistatud. Rannast paremale poole sõites õnneks oli puhas vesi. Tuul oli kagust 6-9 m/s. 12m lohe sobis nagu… . Väga pikalt järjest sõita ei saanud kuna varbad tahtsid ära külmuda kogu aeg, niisiis tuli käia kaldal varbaid soojendamas . Muidugi tänu eelmise õhtu Bonnie & Clyde´ile ei olnud ma just kõige teravam pliiats karbis. Vaatamata sellele sai kokku kaarutatud mingi 2 h.

3 thoughts on “Katariina kai