09.04 Kakukas

Kuna kange himu oli uusi lohesid katsetada ja korralik edela tuul, siis juba lõuna ajal oli kindel plaan paigas, et täna sõitma minek. Otsa ja Ülluga sai kokku lepitud, et 12.30 vaatame kakukale – ehk saab ja ei peagi väänasse kimama (mul tööaeg ka tiksub) . Jõudsin essana sinna ja vaatasin, et täitsa 9-se ilm ja saab oma uue Type9-ga kaarutada. Ots muidugi unustas oma trapetsi maha ja läks sellele järele, Üllut va tüüpi pold ka näha – seega lasin ise liiva alt üles ja läksin peale. Kuna edelatuul tuleb seal üle maanuki, siis vahepeal pagitab ja teinekord auklik, mis käis pinda muidugi. Aga sõita ja vembutada sai ja lohe on väga hea – manööverdamine kiire, teeb kiiresti loope, samuti vedu hea. Unhookis küll paar korda pakkis kokku aga tõmbasin depowerit peale rohkem.
Igal juhul 2 tundi sõitu sai täis, kui krdi pollarid tulid ja hakkasid meile trahve vorpima, kuna sõitsime 10m märgi alt sisse üle jalakäiate tee. Sai seletatud, et kus need jalakäiad sellise ilmaga rannas on aga väideti, et “märk on märk” – ehh, ise sõitsid ka sealt sisse.
Jõudsin suts enne 4 tööle tagasi ja tegutsen 7-ni, siis kossutrenni :) Kui puhub, siis teadagi kehtib reegel “kui sa kõike ei jõua, siis tee pool, aga hästi” :)
PS! Reedel siis kärakas jälle käima, et hane kaasaks ei saaks ;)

5 thoughts on “09.04 Kakukas