Katariina tüng:)

Kontori roti elu pole ikka kerge. Pead istuma kontoris ja rabama, kui teised rockivad merel. Täna siis oli täpselt selline päev, ehk siis kutid Katariina kail 7 ruudustega sõitsid. Peale tööd siis ruttu sinna ja tuul nagu tavaliselt tööpaäeva lõpuks lõpetab puhumise…eehhheeee. See on juba kindel , et 90 % suvel täpselt nii on, aga nagu KÕIK surafrid ei kaota kunagi lootust ja sõidujanu on niiiiiiiii suur, siis kohale sai tormatud. Rigasin 12 m2 üles ja võtsin tuulest viimast. Mõne parema puhanguga sai wake stiilis unhooki hüpatud ja see oli ka kõik. 45 min sõitu ja jalutamist. Kohale tulnud Kesa ja Raivo ei saanud kahjuks maitset suhu. Õhtul käisin Lindaga veel rullitamas Pirital, 1 h trenni lisaks.

Hmmm homme siis kõik Keilasse Lohesurfiliidu avapeole. RRD tiim on esindatud ja lohed on lakke tõmmatud…icicicic

Comments are closed.