Poomiharjutused Laulakal

Jõudsin täna hommikul, peale kahepeäevast autorallit, Tarifalt tagasi. Pea käis intensiivsest sõidust (3k km jutti) veidi ringi, kuid peale eesti toidu maitsmist paranes enesetunne märgatavalt. Ja kohe läksin Laulasmaale poomitrikke harjutama. Eelmisest korrast oli kaks kuud möödas, mis on ilmselgelt liiga palju. Vahepeal olen kõvasti üldfüüsilist trenni teinud. Edusammud olid märgatavad. Üllatusena tuli rippasendist handlepass esimese korraga välja!? Lisaks õppisin uut tüüpi hp ära. Nüüd saab peagi seda veepeal proovida (kas sellest tuleb back mobe välja või mitte :D D). Harjutasin Tarifal unhooked back-i pop’i , kuid veepeal ei saa jalgu kehast piisavalt kõrgele üles, et poomi vahetust läbi viia. Loodame, et tänasest trennist oli kasu. Oleks siin vaid tuult, tahaks juba proovida! Neljapäev äkki Pärnusse?

6 thoughts on “Poomiharjutused Laulakal