Sõrve

Eile tuuleprognoose uurides tundus mõtekas tulla Sõrve ja me ei pidanud pettuma. Tulime Sookaga naks hommikul kaheksase praamiga üle, Kuressaares minu vanemate juures väike hommikukohv ja võikud ning Sõrve minek. Teepeal põikkasime korraks ka Mändjala rannast läbi. Kuna puhus edelast, siis mõtlesime, et äkki ei peagi kaugemale sõitma, aga tuult oli max 5 m/s. Sõrve jõudsime 11 ajal ja puhus 7-8 m. Rigasime asjad üles ja hakkasime riideid vahetama kui hetkega keeras tuule läände ja hakkas täie laksuga puhuma. Plaanitud 12 m Type 8 asemel lükkasin kiiresti 9m üles ja vette minek. Tuult laksas mingi 13 – 15 m/s. Üheksasel oli power täitsa maas ja isegi luku tõmbasin lahti. Õhk oli 5 kraadi, aga vesi oli veits jahe, nii et väga supelda ei kannatanud.  Kokku sai triibutatud ja hüpatud 1,5 h. Oli jällegi tore surfipäev. Päeva lõpust ei puudunud muidugi saun Rüütli spas ja väike õlu :)

One thought on “Sõrve