IKO INSTRUKTORITE KOOLITUS

iko.jpgIKO instruktorite veekoolitus Laulasmaal algas 18.mai. MTÜ Eesti Lohesurfiliit viis läbi Laulasmaa SPA-s IKO instruktorite veekoolituse, mis kestis nädal aega. Instruktorite koolituse eesmärgiks on kindlustada 2008 aastaks lohesurfi koolitajate rahvusvaheline tase Eestis. IKO examineriks oli  koolitaja Jodok Lachenmeier Sveitsist.

Koolitus oli isenesest väga huvitav, kuid samas väga raske. Tase oli äärmiselt kõrge, sest tulevased treenerid olid väga motiveeritud ja tahtmist täis:) Peale 5 päeva klassi ruumis istumist saime lõpuks ka praktilise tegevuse juurde ja kavas oli Lohusalu lahes lohesurfari päästmine paadist. Kuna eelnevad päevad polnud tuulest haisugi, siis praegu julgen väita, et tuul oli täpselt tellitud ja veel milline:D Neljapäev valisime praktika kohaks Valkla puhkekeskuse, mis sobis ideaalselt meile. Kõik instruktorid pidid ühele õpilasele seletama koolituse ühte etteantud osa. Kõik olid jälle tublid nagu ikka:) Reede oli siis grand finale, ehk teooria exam +praktika exam vees.

Uhhhh tagant järele mõeldes oli väga vahva ja mis peamine, et kõik 8 alustajat ka õnnelikult lõpetasid. Meie tiimist siis IKO paberitega Margus, RistoK ja Yllar.

One thought on “IKO INSTRUKTORITE KOOLITUS