Klooga koolitus

Lubas kella 3-ks loode tuult ja ennustus pidas kenasti paika. Olin varem kohal, et enne koolitust veidike sõita saaks. Hmmm polnud juba ammu Kloogal sõitmas käinud ja imestus oli suur, kui muuli asemel tyhjus paistis. Täna siis ilma sussita kannatas sõita. Hp ikka pinnuks silmas ja harjutasin seda ikka. Hmmm suutsin siis ühe hp-ga käe ära vahetada, kuid teist kätt lahti ei lasknud millegi pärast. Nii ma siis lendasin selg ees:))))  Päris hirmus tunne oli ja enne maandumist lasin alles käe lahti ja laksust hambad kokku.iciciciiiiii. Klahvid õnneks terved ja adrenaliin laes. Kavas oli täna siis 2 kutile veekoolitust teha. Vahepeal laksas üle 10 m/s ja 9 m2 õppelohe käis kergelt üle. Hmmm peale 3 tundi vees sulistamist vajus tuul ja koolitusega finiito. Lohesid oli 20 ringis ja kõik usinalt treenisid. Jube raske on ikka  teha koolitust, kui on hea sõiduilm…..nuuuks. 4 tundi kokku veepeal.

5 thoughts on “Klooga koolitus