Pärnu rand, kaunist Emadepäeva!

Startisime lõuna paiku Kesa ja Jutaga Pärnu poole. Kell 3 kohal ja tuult 6-7 m/s. Lohesid vast 20 ja enam. 90 % RRD 2007-2008 lohed. Kõik see pere oli kohal:) Kuna parem jalg ikka valutab ja parem suur varvas ei liigu eriti, siis väga hullata ei tahtnud. Oll laksas mega hp-sid ja f-16. Tegin Jutaga lohe vahetust ja tänasest siis type 9, 12 m2 pruun lohe vahetatud roosa vastu. Säras teine väga kaunilt Pärnus:) F-16 tulid jah täna kenasti, nagu ka Margus mainis ja paar korda suutsin siis jalale haiget teha maandumisega. 3 tundi sõitu sai kirja. Lõpuks tegin veits pulli ja paremal halsis sõidu pealt võtsin vasaku jala aasast välja toetasin lauda käega.  Jala sirutasin üles ja nii ma sõitsin:D Nalja jälle nabani ja I-le panime täpi. Pärast Marguse ja Marje juures emadepäeva grill +saun.

Comments are closed.