Russalka

Peale tööd kiirelt Russalkale, kuna lubas sellist 6-7 m/s ja põhja suunda. Kohale jõudes polnud mitte s…… Mõned besti vennad lahkusid juba ja väidetavalt nad eriti sõita ei saanud. Viskasin asjad ruttu üles ja ootasime pool tundi kui puhuma hakkas. Puhus sellist 6-8 m/s umbes, aga tuul väga hõre. Kusjuures sadama poole sõites oli tuult rohkem, aga tagapool hüpata ei tahnud, kuna sügav vesi ja kallas lähedal. Hmmm julm kaader jälle koos, julgelt 20 lohet kindlasti:) Päike lõõmas, kuid tuul oli suuna pärast külamvõitu. Kuna selline kergelt roolimis päev, siis hüppeid eriti ei tulnud. Mõned kenad f-16 ja muud ei midagi:(  Besti Martti sooritas  front mobe triki kenasti, hmmmm kui ma nüüd ei eksi. Kena maandumine ja sõit jätkus:) Yllar kärbeskaalus sõitis ja lendas Hyper 12 nagu NOOR JEESUS:D:D:D. Kella 6 paiku tulid veel Asko, Kesa ja Juss. Aga selleks ajaks oli tuul langenud mõned pügalad. Asko õpetas Jussi, aga tuule puudumisel ta veel sõitma ei hakanud…iciciiciciciciiii. Minul 2,5 tundi sõitu ja õhtuks nägu õhetas.

8 thoughts on “Russalka