Sõrve

Laup hommikul sai saarde mindud lootuses, et pühap saab Sõrves sõita. Laup olin tubli poiss ja aitasin vanematel suvilas tööd teha. Oli päris mõnus üle pika aja füüsilist tööd teha :) Pühap jõudsin kolme ajal sõrve, tuult oli 5-6 m/s. Pumpasin lohe täis, tõmbasin kalipso selga ja selle aja peale oli ka tuul natuke tõusnud. Kohale jõudsid ka kaks purjelaua tüdrukut. Esimesed pool tundi oli hullu roolimist ja allatuult sõitmist. Rannas jalutamine hakkas juba ära tüütama. Siis aga hakkas viskama mõnusaid kuni 10 m puhanguid. Oli juba täitsa mõnus hüpata. Mida aeg edasi läks seda ühtlasemalt ja tugevamini puhuma hakkas. Kella viie ajal sai juba väga luxilt sõita ja hüpata. Üritan ikka oma esimest trikki õppida :) , madalaks jääb ikka see back flip, maandumine kogu aeg perseli. Sõitsin kuueni, kokku siis 3h. Autosse istudes tuli kohe mõnus väsimus peale, oli jälle tore surfata. Sõrve on ikka väga lux koht.

2 thoughts on “Sõrve