Luks päev kodurannas

Kuigi mitmest järjestikust surfipäevast juba väss sees, ei saanud ikkagi sellist võimalust kasutamata jätta ja läksime jälle merele. Risto tuli 11 ajal läbi ja umbes samal ajal helistas ka Raavo. Tegime mõned kuivad hp-d, käisime Recsetis söömas, kus meiega liitus ka Arpo ja edasi randa minek. Spot asub umbes Laulasmaa spa ja kloogranna vahel, kus on väike laht ja madala veetaseme tõttu väga luks flätt, kuskil 400m piki randa. Autod tuli maantee äärde jätta kuna mereni sai mööda erateed. Tavapärases kohas spa pool oli juba teist päeva politsei kohal ja vormistas trahve. Anyway, fläti peal sai keskenduda vaid trikkidele ja tänu sellele õppisid ka kõik väga kiiresti. Ise harjutasin edasi hp-d ja blindi, mis vajavad veel kõvasti lihvi, kuid samas tänu Risto instruktsioonidele sain hakkama uute trikkidega: unhooked kiteloop ja unhooked back. Risto uus Obsession 9m2 lohe, mida saime testida, toimib väga hästi – tuntav edasiarendus Type 9-st. Raavo sõitis vabalt blindi ja üritas blindist transitioniga fronti, ilus kui välja hakkab tulema. Juta aga hakkab hp-d juba vormistama, vahetus on ilusti olemas, nüüd veel puudu pööre ja maandumine. Risto võttis viimast oma Obsessionist ja tegi väga ilusaid kõrgeid kiteloope.  Aga nüüd peale järjekordset pikka surfipäeva ikka füüsiliselt täitsa läbi, vb siis homse jätab vahele :)

2 thoughts on “Luks päev kodurannas