Pärnu, Pärnu, Vääna, Pärnu

Kohutsime sõpradega laupäeva õhtul Pärnus. Väiksele istumisele järgnes õhtusurf – Raekülast Sunseti vahupeoni ja tagasi. Ühel tiimiliikmel oli koos teiste asjadega ka lohesurf meelest ära läinud :) Iga paarisaja meetri tagant pani lohega uperkuuti :D Kindlasti oli see värskendav. Muidu nagu tuleb isegi hp ilusti välja, aga sel õhtul võta näpust ei saanud surfitriibustki asja. Icicii :D Edasi viis tee tunniks Braavosse showd vaatama ja 4ks jõudsin tagasi algusesse.

Järgmisel hommikul oli kell 8 äratus. Kaks tundi hiljem jõudsime Üllariga Pärnusse. Võtsime Otsa poolt kuivava kalüpso ja läksime Pärnu randa. Ülejäänud tiim veel ärkas ja sõi hommikust. Järgnes ilus surfipäev. Pärnu rannas liitus peagi meiega ka Oll. Harjutasin ikka oma tavalisi baasasjade kombinatsioone – back, front, switch, blind, kiteloop, railey. Vahest tuleb isegi mõtlemata välja lennult improviseerides. Blind judge veel välja ei tule :S Aegajalt viskan tulle ka midagi uut, et kuivalt palav ei hakkaks. Sel korral siis tulid unhook f-16d ja korra kogemata ka S-bend. Vahepeal sõitsin üle-piki Pärnu lahte Raekülla, kus teised tiimiliikmed omi lohesid üles rigasid. Hommikuga võrreldes seal märgatavaid edusamme ei toimunud :D ja sõitsin tagasi Pärnu randa. Aftersurf sööming ja edasi Otsa ja Marje poole chillima. Õhtul Paikusel motokross ja hiljem grill + jalgpall.

Kolmapäeval jõudsin 12ks Vääna. Tuul puhus 9sele. Harjutasin veidi unhooked trikke ja seejärel õppisin paar tundi lainesõitu. Tuule suund oli lainesõiduks ideaalne. Vääna ranna lõpust sai ühe krüssamisega tagasi jõesuudmesse. Peagi kogunes 10kond lohetajat ja oma 15 purilaudurit. Meie tiimist oli kohal ka Meelis. Tuult oli juba üle 10ms ja lennud tulid päris kõrged. Maandumisel sain paar korda kõvasti põrutada – algaja asi. Peagi saabusid Kakumäelt Vääna ka Bestikad. Rain tegi kõrge hüppe ajal ilusaid perfektseid kiteloope. Kiteloopidega on see jama, et veale järgneb jube valus kukkumine. Mida kõvem on tuul seda kõvem ka kukkumine. Sel ajal oli tuult juba 10-13ms, mis on suure lohe jaoks palju :D Tegin ka kümmekond kiteloopi. Vist isegi tuli välja (ise pealt ei näinud). Igaljuhul üks backroll backiteloop ei tulnud välja. Tuli hoopis backroll – backkiteloop – backroll – backkiteloop. Viimane backroll aga jäi poolikuks ja järgnes seljale maandumine ja kerge peapõrutus, mis kogu õhtu meenutas muidu toredat surfipäeva :D

Täna hommikul leidsin end taas Pärnust. Randa saabudes hakkas tuul ära kukkuma. Sain tunnikese intensiivset trenni teha. Paar valusat kukkumist ka sekka. Mahatulles andis eilne seljatrauma endast tunda. Hiljem müristas valu seljas nagu äike äiksetormi ajal. Midagi uut, tuleb paar päeva rahulikult võtta :S Loodetavasti homme ei puhu! Olen väsinud. Vahepeal üks ebatavaline surfiplaan vormib end mu mõtteis… vasti-varsti … seniks jõudu ja jäksu.

5 thoughts on “Pärnu, Pärnu, Vääna, Pärnu