Püünzi

Eile sai harkul ka käidud kerge  triibutamine lihtsalt, ei viitsinud jamada selle vabastiiliga, tahtsin lihtsalt lõbutseda :)

Täna Püünsisse Taavi ja Isaga rigasin 5.0 peale mis oli ilmselgelt üle aga nojah mis teha, tõsine tööpäev oli, harjutasin vulcaneid ja spocke nii et käed olid põlivini nagu ahvil :D Kaks spocki katset olid ERITI head, nagu kui slaidisin sain ühe korra pmselt ümber isegi teise korraga oli selline lahe crash lihtsalt tean isegi mis mu viga on aga ikka ma ei õpi, PEAMASTIJALAKOHAL!!!! puurige see mulle pähe, vulcaneid sai ka korralikult harjutada, ükski ei tulnud :( muidugi ma tegin elu kõige pikema slaidi einoh vapseeee pikk passisin korra Taavile isegi otsa ja jätkasin slaidimist, Taavil juba asjad tulevad varsti on eesti meister! Isal tulevad ka asjad välja, eriti hea crashi pani maha, nalja kui palju. 2 pool tundi kokku sõidetud, aga läbi nagu läti raha. Muidugi üliraske oli sõita ka püünsi oli nagu kartulipõld nii tugeva tuulega, 15% mast on ikka eluhea noh!

Kas kellegagi Mändjalale oleks võimalik saada? :D

3 thoughts on “Püünzi