RRD Freestyle & Kitecup 2008 II reserv etapp 12-13 juuli Saaremaal

Sel suvel ei ole toimunud ühtegi lohesurfi freestyle ja wave põhietappi, seoses ebasoodsate tuuletingimustega.Tuleva nädalavahetus avaneb uus võimalus, kuna ennustused lubavad korralikku tuuleprognoosi Saaremaale. Saime kokkuleppele Surfilaagri korraldajatega, et võime oma Kitecupi pidada nede surfilaagri lähistel rannal.
Sellega seoses toimub 12-13 juuli Saaremaal Mändjala kämpingu lähistel rannal RRD Freestyle & Wave Kitecup 2008 II reserv etapp freestyle distsipliinis. Võistlustele registreerimine algab 12 juuli kell 10.00, Kiprite koosolek kell 11.00 ja esimene võimalik start kell 12.00. Soodsa tuulega toimub võistlus ka Pühapäeval, siis on kiprite koosoleku algus kell 10.00 ja esimene võimalik start kell 11.00.
TÄHELEPANU KÕIK, KES REGISTREERISID END 05.JUULI 2008 TREIMANIS FREESTYLE VÕISTLUSELE, SIIS NEILE ON SAAREMAA RESERV ETAPIL REGISTREERIMINE TASUTA.
Võistlus juhend ja juhis www.fan.ee kodulehelt

Comments are closed.