Vääna päikseloojang Otsaga:)

Peale tööd kiirustasin Väänasse. Krt puhunud juba terve päeav ja mina kontoris kopitanud. Hmm kavas siis koolitus ja väike lootus oli, et pärast ka ise mõned triibud saan. Koolitus sujus kenasti ja varsti oli kohal ka Margus koos vägilastega.  Vahutavast veest väljus 40 vägimeest.Kõik nad paistsid hiidudena!!!! Tsernomoor(Margus) kõigi ees……. Koolituse lõpuks  tuul vajus praktiliselt 0-ks. Tuulikud muidugi Pakris tiirlesid ja lootus sureb viimasena. Kõik surfarid ja mittesurfarid olid lahkunud rannast. Kohal vaid Otsa noorte vägilastega ja mina. Saabus oodatud tuuleiil ja märkamatult olimegi KAHEKESI vees;) Sõitsime teistele sõna lausumata  kaugele merele päikseloojangut ära saatma. Meri vaikselt lainetas, tuul puhus pehmelt ja viimased päiksekiired paitasid meie nägusid. Jaaaa niiii me raiusime kiteloope, kuni kätes jõud rauges ja Otsal laud ära väsis..iciciciciciciiii  Vot see on tõeline ………… Ärge nüüd arvake, et me peded oleme…oh ei ;) Are you ok??? Yes I am …….

Leidsin õige pildi Vääna päikseloojangust ;) loojang.JPG

11 thoughts on “Vääna päikseloojang Otsaga:)