Ventspils 25-27 Juuli

Raini muinasjutuline maailm:) 2008ventspils-1411.jpg

Kes pruun ja kes punane. Kolme sõnaga oleme kõik tagasi. Reis sujus hästi.

Sõitu alustasime Pärnu-st 16.15. Oli plaan varem minna aga mõned pidurid pidurdasid:) Bussis siis Mina, Oll ja Liina. Sõit sujus mugavalt. Oll kimas kui pöörane:) . Kohale jõudes (mingi 22.00) olid kohal Tartu Gunn ja Marx ja Besti-meeskond. Väike söök ja telgid üles.

 

Väike kokteil ja piilusime küla peo telki. Kõik olid käpukil:). Väss oli peal, et siis pikalt üleval polnud.

 

Laupäeva hommik. Päike ja mega soe. Aga mida pole ,pole tuult. Kreemitasime sisse ja jäime tiksuma. Prognoosi järgi pidi tõstma hakkama kella 15.00 ajal. Lõpuks oodatud tuul saabus. Peeti maha maraton. Tuult 7 m/sek. Suured silmad tegi ette rada. Sellise mõttetu tuulega oli nii karm rada. Pidid kõrgust võtma üle 500 mvähemalt. Lahingusse läksid ikka Oll, Raunts, Besti Rain ja Legentaarne Heiki. Üle 80 lohetaja oli peal. Raunts ja Oll natuke puksisid merel. Nimelt lasid lohed kokku. Prood säilitasid külma närvi. Möödus minut ja lohed olid lahti. Heiki oli kadunud esi viisikuga. Raunts saabub finisisse:). Rõõmus nägu peas. Aga tüng. Kaugel kaugel merel oli veel poi. Seda nähes polekski sõitma läinud. Nii ütlesid kõik. Aga vapper Heiki oli kadunud.(huvitav kuis tema teadis seda tagumist poid:)))) Siis saabuski heiki. KOLMAS koht. Üli tubli sõit. Kohalikud tulid heiki prototüüp lauda uurima. Aga heiki kavalpea toimetas laua kiiresti bussi.

Päev veeres õhtusse. Õhtu nagu ikka-. Söök,jook ja pidu. Pühapäeval vaikus.

Alustasime koduteed kella 14.30. Bussi liitus Raunts ja Rain. Igati tore nädalavahetus.

3 thoughts on “Ventspils 25-27 Juuli