Võistlus Treimanis

Jõudsin paar tundi enne võistluse algust Treimanisse kohale. Peagi saabusid ka Otsa, Rain ja Risto. Lasime kaatri vette. Võistluse alguseni oli jäänud veel tunnike aega, kui võistluse ülesseadmise asjatoimetused olid tehtud. Kuna kaatril oli uus 20hj-ne mootor peal, siis proovisime kohe ära, kas sellega saab wake-da või mitte. Sai küll :D Võtsin oma 132 cm-se lohesurfi laua. Vee peale saamine oli sõidu alguses raske, sest mootori jõust jäi veidi puudu. Pidi end ise kätega mööda köit lisaks tõmbama. Aga kui sai glissi, siis edasi läks sõit kergelt. Kuna meil polnud kaatril wake köie jaoks torni, siis ei saanud kahjuks hüppesse. Küll järgmisel korral midagi välja mõtleme :)

Peagi saabus võistluse algusaeg ja peeti ära kiprite koosolek. Esimene võistlus pidi tulema race ja teine freestyle. Heikkil oli race jaoks kaasas (uime siinidega?) imelaud, millega ta oma 14se lohega sõitis olematu tuulega ülestuult. Asko ei pannudki end freestyle võistlusele kirja??? Miks? Teed ju päris ilusaid grabi ja backiga hüppeid.

Võistlus lükkus kehva tuule tõttu edasi. Võtsime päikest ja ootasime tuult. Veidi sai surfida, kuid tuulest asja ei saanud. Läksime õhtul hoopis tiimiga 7kesi golfi mängima. Ainus asi, mis toimus plaanipäraselt oli afterparty ööklubis Sugar. Pidu oli hommikuni ning karm :D

4 thoughts on “Võistlus Treimanis