Wake Kelvingis

Hmmm käisime Kesa, Timo ja Vilz-ga wake sõitmas Kelvingi sadamas. Vilz laenas ülemuselt kummipaati( 40 hp mootoriga), minu poolt  lohelaud POISON 133×42 cm. Keegi meist polnud kunagi wake proovinud ja ega kindel polnud, et paat suudab sellist kiirust arendada,et meid jämedaid laua peale tõmmata:) Mina olin katsejänes ja õnnestus kohe esimese korraga. Tunne väga mega, kuigi väga harjumatu ja väsitav võrreldes lohesurfiga ;) Kõik said kenasti hakkama ja Timo peab veel harjutama seda asja….ehheeeeee. Minu jaoks oli suurem elamus paadiga suurel kiirusel lainest hüppamine. Laksud olid kõvad, hmmm hinge lõi ikka kinni……..;) Hmmm ega palju puudu ei olnud, et paadi ümber oleks keeranud. Naljamehed ei võtnud päästeveste kaasa ja õhtuks viskas väikse tuule poisi üles ja laine  juba päris korralik;) Hmmm ütlen ausalt, et kui lohesurfi oled sõitnud, siis ega mingit erilist vaimustust paadi taga sõidust küll ei saa. Järgmine kord peaks proovima trapetsiga, siis säästab ehk käsi ja saab pikemaid triipe tõmmata. Muidu väga luks üritus, kuigi lõpuks juba kiskus jahedaks ja varbaid eriti ei tundnud…eheeeeee

Comments are closed.