Lohesurfarite kokkutulek Valklas

Eesti meistrivõistluste arvestuses peetav RRD Kite Race ja Freestyle & Wave Kite Cup etapp jäi kesise tuule tõttu ära. Hommikul Valklasse kohale jõudes puhus tuul 8ms, kuid peagi vaibus. See oli siis juba 3s kord järjest, mil võistlus pidamata jäi. Sel aastal on peetud vaid üks RRD Kite Race etapp, mis toimus 24ndal mail rasketes oludes (vesi 3 kraadi, tuul kõva ja puhanguline) Lohusalus.

Kohale tulnud 20 usinat “võistlejat” trotsisid vihmast ilma ja said üksteisega tõtt vaadata, kui Margus pidas taas maha kiprite koosoleku :) Peagi on kuulajail koosoleku jutt peas nagu Ollil riivatud luuletused. Peale paari tundi ootamist leppiti kokku, et võistlus peetakse soodsa tuulega lühikese etteteatamisega mandril. Ja seda ka vajadusel nädala sisesel ajal. Tõenäoselt kas siis Pärnus või Tallinna lähistel.

Tänud tänase ürituse korraldajatele ja et jätkuks jaksu ühiselt tuult püüda – küll me kunagi ta veel kusagil kinni püüame. Ja siis ta saab :) )

One thought on “Lohesurfarite kokkutulek Valklas