Pirita race võistlus

Äkk teade, et täna võistlus ja kiirelt saatsin teate kõigile teami liikmetele laiali. Korraldaja oli Tallinna Surfiklubi. Start oli veidi peale 13.00 ja Pirita rannahoone juurest suunaks oli Katariina kai.  Mere peal oli poi, mille ümbert oli vaja sõita ja siis hooga tagasi. Finish oli kaldal ja käe pidi püsti tõstma;). Mina olin ainukesena 9 m2 lohega ja setingud olid nii seatud, et täis power peal. Pole mul kahjuks jah suuremat lohet, et miinimum tuulega race sõita:( Stardis nii kui poomi peale tõmbasin, pakkis lohe end kokku ja ega ma minema saanud kuna tuult polnud. Merel oli muidugi ok ja jõudsin peaaegu grupile järgi. Tagasi tulles oli mulle ikka vähe tuult, kuna pidin ikka pumpama, kui teised liikusid kenasti. Lõpetasin viimasena….nuuks. Tubli oli Raavo, kes tõi teami auvääärt 2 koha.Tema sõiduvahendiks Obsession 12 m2. Raunts oli esimene ja Silver Horn kolmas. Võistlus oli väga lühike ja kiirelt õhtale. Ja kus olid ülejäänud rrd teami liikmed???? ;)

Mõned pildi ka võistlusest

img_1608.jpgimg_1727.jpgimg_1819.jpg

7 thoughts on “Pirita race võistlus