Vesine pühapäev Katariina kail

Hea koer ei lase halba peremeest ka sellise ilmaga välja, aga tuul kutsus mind. Kuna ilm nii halb, siis ei hakanud teisi tyytama ja sahistasin üksi kohale. Puhus selline 7-9 m/s. Flätile ei hakanud üksi ronima ja otsustasin tänase sõidu kai juures teha. Väga hull sõidukoht ikka, meri täielik kartulipõld ja uute trikkide õppimisest ei saa siin juttugi olla. Olukorra teevad veel hullemaks poid, mis on kui kivid vees ;( Hüppe arvestus peab ikka väga täpne olema, et otsa ei lendaks. Proovisin siis ka esimest korda Olli uut trikki front to hp. Hmmm väga ebard hüpe, kuna peab kõrgel fronti kiirelt ära tegema ja siis hp veel peale kangutama. Käe vahetasin küll ära suure jõupingutusega, kuid vesi tuli kiirelt vastu. Hmmm liikumine muidugi sellle kombinatsiooni ajal on väga imelik. Pigem keskendun nüüd hüpetele, mis seotud rotatsioonidega ja inertsiga. Blind judge oli see hüpe, mis mul reedel välja tuli kenasti ja sealt edasiarendus on 313. Laupäeval oli siis õhtul Besti Raini ära saatmine, sest mees läheb Egiptusesse treenima ja koolitustööd tegema. Hmm väga kade olen, kuna pean siin külmas harjutama. Sain Raini käest progression professional õppevideo, mis aitavad kodutööle palju kaasa. Kellel huvi, siis saab kopeerida ümber. Uskuge mind, selle vaatamisest on palju kasu. Sõitsin mingi 45 min ja lohet kokku pakkides märkasin, et minu obsession on veidi katki. Tõenäoliselt vigastasin teda, kui lohe korra kaldasse lendas.

One thought on “Vesine pühapäev Katariina kail