Sõrve

Polegi ammu enam kirjutanud päevikusse, sest pole suurt miskit kirjutada olnudki. Viimased neli sõidupäeva kuu jooksul osutusid kõik tüngadeks. Viimane oli siin nädal tagasi kui käisime Salmistu sadamas. Lubas nagu enamvähem tuult, aga kohale jõudes sai sõita korra merele ja tagasi sai tasakaalu harjutusi teha külmund sõrmedega. Vesi üllatas laheda jääkülma veega, et pärast kaldale jõudmist ei tahtnudki enam uuesti proovima minna:) – ega tuult ka ei olnud. Nädal  enne seda sai ka korra Topus käidud. Kohale jõudes oli mingi 10m/s, läksin 6.0 peale kuid hakkas jubedalt üle puhuma. Siis kähku kaldale ja uus 5.0 Icon peale. Kui sellega uuesti vee peale sai vajus tuul täiesti ära ning jäigi proovimata:) korra puhus veel 6.0-le, seegi vajus poole tunniga ära.

Kuid eile sattusin saaremaale ja võtsin igaksjuhuks ka kamad kaasa. Sõrve jõudes puhus seal korralik 10m/s, kirde tuul. Sopis sai flati peal korralikult sõita üle pika aja, kuid kinnastega väsisid käed päris kiiresti. AGA siis juhtus selle hooaja tippsündmus minu jaoks – jibe tuli ära!!!!!!!:)) Küll vaid paar korda järjest ja ainult vasak halsiga, sest käed olid juba päris väsinud, aga siiski võib öelda et tehtud! Selle hooajaga sai siis veestart, chop-hop ja jibe. Ise olen väga rahul, sest sõitma jõudsin vähe erinevatel põhjustel. Kuid ega veel läbi ei ole- prooviks veel kuuaega lihvida sel hooajal õpitut.

3 thoughts on “Sõrve