Teamrrd üldkoosolek

Sel laupäeval 27 sep 08 algusega kell 17.00 toimub teamrrd üldkoosolek Pärnus Otsa kodus. Kohustuslik osavõt on kõigil, kes hetkel on teamrrd liikmed, loomulikult võivad tulla ka teised, kes koosolekust ja muidu üritusest tahavad osa võtta. Peale koosolekut läheb kärakas ja disco. Pühapäeval on korralik sõidukas Pärnu suunaga. Minu juures saab ööbida, kui ise magamis asjad kaasa võtate. Kes ei jõua laupäevani oodata võib tulla mulle külla juba reedel, mul on ainult hea meel.  Kärakas, grilli ja söögimaterjal  palun võdke ise kaasa. Kui võimalik, siis andke palun teada tulekust mailile info@fan.ee või tel 56 988 435. Teemad mida me arutame:

  • Teamrrde uute teami liikmete juurde võtmine. Palun pange oma kandidaadid üldisesse temarrd liikmete maili team@teamrrd.ee
  • Teamrrd juhtliikmete valik, kes tulevikus saavad operatiivselt uusi liikmeid juurde võtta
  • Teamrrd sõprade komuuni loomine. Kuna paljud sooviksid meie teamiga liituda, siis võiks arutada orkuti sarnase kommuni loomist teamrrd kodukale
  • Talvised ja kevadised surfitirpid (Venezuela, Mauritius, Sardiinia, Prantsusmaa)
  • Lumelaua tripid (Gruusia, Bulgaaria, Prantsusmaa, Andorra, Austria, India)
  • Vabad mikker :)

4 thoughts on “Teamrrd üldkoosolek