Extreemne minikaamera – Actison Cam ainult 2500 eeki

atc2k_small.jpgUudis – lõpuks saabus müügile, Fan Surf´i kauplusesse aadressil Kunderi 15 Tallinn, extreemspordi minikaamera Actsion Cam, hinnaga ainult 2500 eeku. Kaamera on tolmu, vee ja põrutuskindel. Temaga on võimalik filmida kuni 3m sügavusel vee all. Kaamera resolutsioon on 640×480 ja ta teeb 30 kaadrit sekundis. Kaameraga on kaasas 4Gb SD mälukaart, mis võimaldab filmida materjali kuni 2h. Kaamerat on võimalik kasutada ka veebikaamerana, kuna ta toetab win ja mac operatsioonisüsteeme. Tööaeg 2xAA patakatega u 3h. Kaal 225g. Kaameraga on kaasas lengstangi kinnitus, takjas kinnitus, kiivri kinnitus kummiga, statiiv. Täpsemat infot kaamerast ja lisavarustusest koos videodega leiad siit

17 thoughts on “Extreemne minikaamera – Actison Cam ainult 2500 eeki