Pärnu surfikas

Täna oli eriti mõnus surfiilm Pärnus. Tuul puhus u 10-13 m/s, lõunast. Läksime Steniga peale umbes kella 12.00. Ma proovisin esimest korda oma obsession 7m2 lohet Eestis. Mul oli arvaus et lohe on liiga kiire, kuid peale esimest viite minutit sõitu tunduse see otse kui mulle loodud. Säga tegi veidi filmi ka, seega on varsti näha sellest sõidupäevast mõningaid hüppeid. Uskuge see lohe on loom:). Viskab ikka väga julmalt. Proovisin ka Steni varustusega purjelaua wavesõitu Pärnu muuli juures ja vanad ajad tulid meelde. Päev oli päiksepaisteline ja vees oli kuskil 15 lohet. Sõitsin ilma kinnasteta kuna ilm ja vesi oli soe. Pärnus lubab sellist sõiduilma nädala lõpuninii et soovitankiirelt Pärnusse lennata. Ise olen ka siin vist reedeni ja võin öömaja pakkuda kui vaja.

3 thoughts on “Pärnu surfikas