Jõulud ja Uusaasta pidu!!!!

Tere Loomapere!!!! Plaanis on kaks suurepärast üritust, kuhu on oodatud kõik sõbrad ja teamriderid 26 dets 2008 algusega kell 20.00 korraldaks väikese jõulupeo Tallinnas Veinikeldris – Studio in Vinos (asub Hollywoodi lähistel) sööks maitsvaid toite ja jooks veini ning edasi suunduks pidutsema näiteks Hollikasse. Palun andke teada kes on tulemas, teaks siis mitu kohta tuleb reserveerida. 

31.dets.2008  kogunevad vanat aastat ära saatma loomad Pärnusse Otsa juurde aadress Hiie 38. Peo algus on kell 18.00 ja kestab kuni järgmis päevani. Nagu juba aru saada on dresccode Loomapere, Kesa on näiteks Opossumi onu, Risto on Tiiger – Viiger,  ja külla tuleb jänkujuta või näiteks koopaorav Sirts. Kärakas ja ilutulestik tuleb endal kaasa haarata ja samuti magamiskott ja padi. Toidud valmistaks veidi varem ette ja selle tarvis võiks iga külaline näiteks 150 eeki hiljemalt 30 dets minu arvele kanda, arve nr on 336130950008 saaja Margus Otsa . Õhtujuht RistoK korraldab erinevaid loomastumise mänge, suitseb vesipiibu nurk ja aurab saun, kärakas käib ringi ja võimalusel täitub bassein veega. Kui saluudiks läheb, siis hakkame paugutama. Osalemisest palun varem ette teatada mulle või Ristole info @fan.ee või tel 56 988 435

Väike vahepala loomariigist;)  http://www.youtube.com/watch?v=pkjTM4AfYdU&fmt=18 Parem versioon;) http://www.youtube.com/watch?v=yFgl9HkK9Z0&watch_response loom.jpg   loom2.jpgloom3.jpgloom4.jpgloom5.jpg

5 thoughts on “Jõulud ja Uusaasta pidu!!!!