EMV nädalavahetus

Reede õhtul start Munaka poole. Väike salamisi varuks võetud ajavaru kulus esikusse puruks kukkunud humalase-joogi koristamisele. Aga jah, nagu Martti selle peale ütles: hea, et suuremad jamad kohe ära juhtuvad ning tulebki tõdeda, kogu ülejäänud nädalavahetus sujus mega iisilt!

Reede õhtune Munakas oli veidi hooldamata, kuid ei seganud väikese trenni tegemist ja slopestyle’i võistluse line’i välja leiutamist. Rada tuligi siis selline: ülemisele väikesele boksile nosepress või front board 270 out, järgmisele karpraud reili peale fs smith to fake’i. Edasi tahtnuks rainbow boxile front-boardi visata, aga kuna eelmine reil ja rainbow box olid suht lähestiku, ei jõudnud end switchist normalisse keerata, jäi see plaan katki, tuli niisama half cab’iga normalisse visata ja järgmist boksi frontside boardiga libistada, edasi table top hüppest backside 360, siis kallakuga reili väike croockedi moodi asi ja viimasena suurte hüpesse frontside kolm-kuus meloniga.

Võistluste esimene sõit sujus ilusti, kõik õnnestus plaani järgi… kuid suur hüpe sai komistuskiviks. Pärast kanna vigast vähe hüpanud ja tegelikult üleüldse vähe hüpanud. Kuigi laupäeva hommikul toimus väike soojenduse, mille jooksul u. 5 korda sellest otse üle hüpasin, viskas võistluste ajal frontside kolm kuus jalad korralikult alt ära. Tulemuseks mõnus mäsa, õnneks maandumisse.

Teise sõidu ajal tuli esimeselt opstaaklilt maandumisel väike kala sisse, hoog oli läinud, mistõttu reililt vajusin poole pealt maha… järgmisele boksile frontboard tuli hästi, tabel topis maandus põhja, hoog jälle läinud, kallakuga reil jäi vahele ja suurest hüppest taaskord hirmus mäsa.

Kokkuvõttes 18. koht (30 osaleja seast), polegi paha :D Tulemised SIIN.

Pärastlõunal toimus big airi võistlus. Eesti tase väga kõva! Sedasi keerutatakse ja loobitakse saltosi, et vaatamisest hakkas pea ringi käima. Ja mis põhiline, 90% viguritest maanduti puhtalt ära! Pühapäeva hommikul oli Kuutsekal krossivõistlus, kuhu me oma uimerdamise tõttu osa võtma ei jõudnud. Korssis lükati lõpusõitudes neli sõitjat korraga rajale ning ega väga tagasi ei hoitud!

Kõige rohkem vatti sai laud. Osa põhja plastikust koos väike tüki kandiga kadus ära, pluss pikki lauda puidu sisu pooleks :( Säga veidi tuunib ja kui pidama jääb, peaks hakkama järgmiseks aastaks hüppamist harjutama.
fotod-0055

3 thoughts on “EMV nädalavahetus