Life is a beach!

Nii ütles kleeps Santa Cruzi populaarseima surfarite söögikoha seinal. Ukse ette oli pargitud tõsine hipide omnibuss. Algul jäi mulje, et mõned hipid on sööma tulnud, kuid hiljem sain aru, et seal sees on lihtsalt 1 lisa laud kus kliendid einestada saavad :) Igaljuhul kimasime eile Bay Areast Santa Cruzi ja sealt edasi põhja Waddell Creeki, mis on siinkandis tuntud kõva kite wave spot. Algul oli plaan koolitus teha kuid tuul oli päris raju ja puhanguline ning ei raatsinud ameeriklast kohe suure koti otsa riputada, lõhub veel lohe ära :) Beach asub keset punast kolmnurka. St  38% valgehai runnakutest USAs on toimunud just selles alas. Arvake ära miks just punane! Enivei, vesi tundus kuskil 5 kraadi aga mitte nii soolane kui Hawaiil. Esimene session oli harjumatult külm ja väikesed raskused lainete, tasakaalu jms-ga. Teine kord oli tunne juba väga hea ning tegin mõned flipid ja hangid, põhiliselt aga nautisin 3-4 meetriseid lained… peaks mainima, et nii välja minnes kui sisse tulles… nii peal, kui all, kui SEES heheee:)) P.S. Koju jõuan 7. Aprillil… Kesa ja Raavo ka vist siis juba kodus, paneme 10 või 11 tiimi riimi :) ?

4 thoughts on “Life is a beach!