Algus tehtud

eile sai siis esimest korda vette, jeee! päike paistis ja tuul “puhus” sõitsime Püünsisse. kohalejõudes oli teeäär rahvast täis, aga keegi vee peale ei olnud läinud – kõik ootasid mis see nn tuul teeb. passisime mingi pool tundi kuid mingit muutust polnud. aga mis seal ikka kui kohale sai tuldud, siis tuleks ka oma uus laud FW 105L ja puri Spark 6.5 ära proovida. kuna veetase on Püünsis täiesti madal (nii mõnigi lõhkus seal oma uime eile), siis panin oma vana 34cm uime alla, mis juba pragudega aga veel sõidu kõlblik. vee peale saades oli tuul veelgi langenud ja üritasin endale käpelt meelde tuletada pärast 5-e kuut pausi purjelaua sõidu algteadmised, et jõuaks teha ka mõned triibud enne kui täitsa ära kukub. esialgu oli ikka kohmetu tunne, aga õnneks mäluga kõik korras (see on see vähese viina viga;)ja sain kiirelt sõidule. kuid kogu lõbu piirdus ühe glissiga ja oligi kõik tuulega:( seega seekord ei oska kommenteerida uut lauda, vaid ehk niipalju, et ehk tänu kergemale kaalule sain ka selle 1 glissi tehtud…

täna oli täielik tünga päev, sellest ma ei tahagi rääkida pikemlat. 4h tundi sõitu – autoga rannast randa. ja lõpuks kui piritale otsustasime jääda, siis kalipsot selga tõmmates avastasin, et sussid jäid maha:) alguse värk:))

One thought on “Algus tehtud