Laulasmaa vannivesi

Peale tööd kiikasin korra Kakumäelt läbi ja seejärel 100 ga Laulasmaale. Kohal üksjagu surfareid besti mehed kõige ees:) Vesi muidugi lombis madal ja sigasoe, et sõita võis rahulikult ilma susside ja käpikuteta. Puhus selline miinimum tuul ja teada oli, et prognoosi kauaks pole. Alustasin kohe uute trikkide lihvimist. Blind judge juba vaikselt tuleb.  Uue üritusena frontroll to hp, mida täna proovisin võimalikult kõverdatud kätega teha ja suureks rõõmuks toimib kenasti. Tahtmine on praegu tõesti suur ja step by step tuleb härjal sarvist haarata ja harjutada, harjutada ja veelkord harjutada. Hmm vanu trikke pole tõesti mõtet enam harjutada, kuna anyway  lukus need:) Tuleb liikuda järgmisele levelile uuel hooajal. Kahjuks lõppes tänane tuul peale 30-40 min. Käed muidugi kiirelt piimhapet täis ja jutul lõpp. Suuremat rõhku pean enda kiirus arendamisele panustama, kuna p… kui piinlik, aga liigun nagu karu merel..ehheee Ma ei väsi kordamast, et Martti on arengus ikka korraliku edasimineku teinud. Respect meees!!!! Meie omadest kohal Arpo, Bountz ja Eva. Neljapäevaks lubab prognoosi, et PEAB MINEMA!!!!!!!!

Comments are closed.