Sardiinia surfitrip

Teen väikse kokkuvõtte meie Sardiinia surfitripist. Saabusime Sardiiniasse eelmine laupäev. Meie punt on kokku 14 inimest. Team RRD-st on kohal Mihkel, Rain, mina ja Raivo. Lisaks on meie seldskonnas ka üks purjelaudur Ove ja ülejäänud tulevased lohesurfarid. Laupäeva õhtul saime teha esimesed sõidud, tuult oli küll veid vähe, aga siiski ma oma 12m2 lohega sain väga hästi kihutada. Pühapäeva oli trippimise päev ja tuult eriti ei olnud. Esmaspäeva õhtul tõstis kõvasti tuult ja mina, Mihkel ning Raivo läksime peale. Super päev oli, sõidsin 7m2 Obsessioniga flätil. Seal tulid ka esimesed Kõrged HP-d, Kiteloobid, rollid jne. Teisipäev oli väga tuuline päev, puhus kõvasti üle 10 m/s ja puhangud olid kuni 20 m/s, õhtu poole andis tuul veidi järgi ja siis sai trikitama hakata, oli jälle korralik surfipäev. Eile läksime ühte fläti kohta, mida kohalikud sooovitasid ning eilne päev oli kindlalt selle aasta parim. Harjutasin veidi frontloop HP-d ning erinevaid rolle koos kiteloopidega. Õhtul tuul tõusis kõvasti ning lennud läksid üli pikaks. Täna on selline tunne nagu oleks peksa saanud kogu keha on valus. Veidi tegin kannale ka liiga aga Poisoni laud on tugev ja peab siiani vastu :) , peaasi et mu keha ka vastu peaks. Täna on muidugi jälle mega sõidu ilm ning nüüd lähmegi kohe jälle sõitma ehee.

One thought on “Sardiinia surfitrip