Topu 11m/s

Eile kl.13.30 väljumine Tallinnast koos Madise ja Guidsiga Topusse kus lubas 10m/s. Kohale jõudes oli kena laks üleval, rahvas läks 4,7 ja 5,0-ga peale. Rigasin ka oma 5.0 üles ja merele. Ilm oli ilus, vesi oli suht soe ja 5.0 puri mul täitsa üle. Kuna veel talve kangestus endal sees, siis tundus ikka algus päris kohutav. jibe oli samal tasemel mis eelmise aasta õppeperioodi alguses:) nii saigi esimene tund erinevaid setinguid paika ajada. Lasin poomi alla poole ja võtsin ka tagant teise jalaaasa ära. nüüd oli vähemalt kontroll olemas, siis liigutasin ka trapetsiaasad ette poole nats – nüüd sai päris hea. Ei läinud palju aega kui tuli ka juba julgus tagasi ja sai väheke chopi hopi proovitud:)  Madis harjutas spocki, paar tükki mida juhtusin nägema tulid päris hästi välja. Madis osales täna ka freestyle võistlusel kus tuleb rinda pista maailma tasemel vendadega, tulemust ma ei tea veel – eks hiljem näeb infi. Aga tegime Topus omavahel vähe slaalomi harjutusi – päris väsitav on kui pole jibe´d ja muud vigurid selged:))

kokkuvõttes 3 ülikõva tundi kirjas ja täna pool vigane:) kuid see vähese spordi viga

One thought on “Topu 11m/s