Laulasmaa vs Kakumäe

Eilne prognoos lubas Laulasmaa flätile minna ja Väike-Tomile kõne ja minek. Puhus eriti nõmedalt, kuid Obsession 2010 vedas korralikult. Flätile peal ikka eriti mõnus karata, kuid rõõmu jätkus vast 40 min. Mingi f…..ing tume pilv tuli peale ja hoidis tuult kinni, tiksusime Marttiga veel paarkümmend minutit ja kodu minek. Täna hommikul algoolitus Neemel ja 4 tundi kenasti tehtud. Sõitsin linna, kiirelt Mc läbi, 3 juustuburgerit põske ja Kakumäele. Puhus 10,5 m2 enam vähem. Haimees ja Risto1 ruigasid juba ees. Noooo seltsis ikka segasem sõita ;) 2 tundi harjutasin ja krässisin ja jälle harjutasin. Hmmmm f…ck ei tule enam s…gi välja. Nii kokku kuivanud olen, et p…. kui piinlik. Õhtuks jälle omas maailmas……………….sundima peab

Mingid pildid leidsin arvutist ;) dsc02755dsc02760

dsc02764dsc02779

Comments are closed.